1 IUNIE 2023 - 5 IUNIE 2023: ÎNCHIS

TESLA EliteCook K80 DELUXE - Multicooker & Friteuza, 1500W, 6 litri, panou RO

⭐Accesorii incluse:

-vas interior de 6 litri
-capac oală sub presiune
-capac din silicon
-container pentru gătire cu aer cald
-container suplimentar pentru legume
-coș din oțel pentru prăjit
-suport din oțel inoxidabil pentru gătire la aburi
-pahar de măsură din plastic
-lingură din plastic
-container pentru condens
-cablu de alimentare electrică detașabil

990,00 Lei
TESLA EliteCook K80 RO
Stoc epuizat

Descriere

Multicooker-ul TESLA EliteCook K80 DELUXE este o oală sub presiune și friteuză cu aer cald 12-în-1 cu care poți găti sub presiune sau cu aburi, poți găti lent (slow cook) sau sous-vide, poți face ciorbe, supe, fripturi de vită/porc sau pui, paste, chiftele, cartofi, orez, leguminoase (fasole, mazăre, etc.), ouă și multe alte mâncăruri, tocănițe și chiar iaurt. Este atât de versatil, încât poate fi utilizat și pentru frigere sau prăjire dar și pentru încălzirea, dehidratarea sau sterilizarea alimentelor.

Tesla Elitecook K80 Deluxe

 Crocant la exterior, suculent în interior

TESLA EliteCook K80 Deluxe este succesorul foarte popularului TESLA EliteCook K70, câștigătorul premiului Produsul Anului 2020 la categoria Oale electrice pe site-ul Heureka.cz. Acest aparat de bucătărie de nouă generație folosește un design modern inovator cu un singur capac, astfel încât să poți pregăti mai rapid și mai simplu mâncarea preferată. Mai intai o gătire rapidă sub presiune si apoi o textură crocantă cu aer cald!

Tesla Elitecook K80 aer cald Gătire sănătoasă cu aer fierbinte

Pregătește mese delicioase cu sau fără nicio lingură de ulei - prăjire, coacere sau uscare! Redu caloriile, grăsimile și agenții cancerigeni cu alimente mai sănătoase, gătite mai sănătos. Mâncărurile pregătite cu tehnologia inovatoare Heat2Flow, cu flux dinamic de aer cald, vor conține cu până la 85% mai puține grăsimi decât alimentele prăjite convențional în ulei. Mai întâi poți pregăti mâncarea sub presiune, abur sau Sous vide iar apoi las-o la fript/copt cu aer cald, totul doar cu acest aparat multifuncțional.

Display digital Tesla Elitecook K80

 Display digital mare

Afișajul digital clar, cu butoane în limba română, facilitează alegerea rapidă a programului de gătire potrivit. Programul selectat menține automat temperatura corectă de gătit, reglează presiunea și afișează durata de gătire rămasă. La finalizarea programului, mâncarea se pastreaza la cald, potrivită pentru servirea directă la masă.

Tesla Elitecook K80 timer

 Ușor de folosit, cu pornire întărziată programabilă

TESLA EliteCook K80 Deluxe este o oală electrică sub presiune concepută pentru a fi sigură, confortabilă și fiabilă. În plus, este adaptată clienților din România, deoarece butoanele de control de pe panoul frontal sunt în limba română. Prin urmare, operarea aparatului este foarte ușoară și într-adevăr, aproape oricine se poate descurca cu el. Funcția de „Temporizare” permite amânarea orei de începere a gătirii cu până la 24 de ore, astfel încât gătitul să înceapă la ora potrivită și să se finalizeze aproape de ora de servire a mesei.

Tesla Elitecook K80 capac silicon

 Materiale de calitate premium și capac practic din silicon

Oala interioară mare detașabilă de 6 litri, este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, foarte durabilă și ușor de curățat. Capacul este fabricat din silicon alimentar de înaltă calitate, fără BPA.

 Tesla Elitecook K80 supă

Gătire sub presiune în siguranță

Microprocesorul modern încorporat monitorizează presiunea și temperatura interioară, contorizează durata de gătire și ajustează automat intensitatea încălzirii. Oala sub presiune este echipată cu o serie de caracteristici de siguranță, inclusiv un sistem de blocare a capacului de siguranță, care permite crearea presiunii numai atunci când capacul oalei este bine închis și nu permite deschiderea capacului până când presiunea din interiorul oalei este redusă la o valoare sigură.

 Tesla K80

 Două niveluri de presiune, cu până la 70% mai rapid decât metodele convenționale de gătit

Economisești timp, energie și bani, deoarece gătitul la presiune înaltă scurtează semnificativ prepararea mâncărurilor tale preferate. Gătitul la presiune joasă previne gătirea excesivă a ingredientelor mai fine.

Tesla Elitecook K80 Slow cook (gătire lentă) și Sous vide (gătire lentă în vid)

Gătirea lentă coace sau fierbe alimentele la temperaturi scăzute timp de câteva ore pentru a le scoate în evidență întreaga savoare. Acest tip de gătire este potrivit pentru diverse mâncăruri cu carne sau legume, dar și pentru supe, sosuri sau deserturi. Gătitul sous vide este o adevărată artă culinară! Deși practic este o metodă de gătit foarte simplă, această metodă este adesea folosită de bucătarii gurmanzi pentru a pregăti preparate complexe, aperitive bogate și legume.

Tesla K80 deluxe

 Gătire cu aburi, prepare iaurt sau dehidratare?

Să-ți prepari singur iaurtul nu a fost niciodată mai ușor, tot ce ai nevoie este lapte și câteva linguri de iaurt. Poți fierbe la aburi, de exemplu, legume, fructe de mare dar poți folosi acest program și pentru a steriliza, de exemplu, biberoane, borcane, etc.. Dehidratarea fructelor sau legumelor este de asemenea o opțiune posibilă cu acest aparat multifuncțional.

Accesorii Tesla Elitecook K70 Deluxe Gamă largă de accesorii

TESLA EliteCook K80 Deluxe vine cu o multitudine de accesorii cu o gamă largă de utilizări la gătit - o oală interioară din oțel inoxidabil, o oală interioară pentru gătire cu aer cald, un coș adânc pentru prăjit, o oală mică din oțel inoxidabil, suport pentru gătire la aburi sous vide, o ceașcă de măsurat din plastic și o lingură din plastic.

Tesla K80

 • Oală electrica sub presiune multifuncțională și friteuză cu aer cald
 • 12-în-1: oală sub presiune, friteuză cu aer cald, slow cooker, sous vide, aparat de gătit orez, aparat de iaurt, aparat de gătit cu aburi, oală de prăjit, aparat de gătit ouă, aparat pentru încălzire alimente, aparat de uscare alimente, sterilizator
 • Panou frontal cu butoane în limba română
 • Design inovator cu un singur capac
 • Oală interioară premium din oțel inoxidabil, ușor de curățat, ce se poate spăla în mașina de spălat vase
 • Capac practic din silicon original TESLA
 • 24 de valori preprogramate pentru gătire ușoară și rapidă
 • Control digital cu afișaj LCD mare
 • Setarea manuală a timpului și presiunii de gătire
 • Două niveluri de setare a presiunii (presiune înaltă/presiune joasă)
 • Cu până la 70% mai rapid decât gătitul convențional - economisește timp, energie și bani
 • Gătire sănătoasă, cu până la 80% mai puțină grăsime cu Tehnologia Heat2Flow de flux dinamic de aer cald
 • Setarea manuală a duratei și a temperaturii de gătire/uscare cu aer cald
 • Posibilitatea frigerii/prăjirii/fierberii alimentelor fără capacul superior
 • Program „Prăjire” cu trei niveluri de temperatură
 • Întârziere (temporizator) până la 24 de ore
 • Oprirea rapidă a aparatului folosind butonul destinat de pe panoul de control
 • Gătire cu aburi sigură, fără compromisuri, cu multiple sisteme de siguranță
 • Pregătire convenabilă a alimentelor pentru cei care nu doresc să petreacă mult timp în bucătărie
 • Păstrează valoarea nutritivă a alimentelor preparate
 • Gătire sănătoasă, sigură și rapidă acasă, într-o cabană de vacanță sau într-un camping
 • Nu produce aproape deloc abur, miros sau zgomot în timpul gătirii
 • Suport pentru capacul superior de fiecare parte a oalei, potrivit atat pentru stangaci cat si pentru dreptaci
 • Control sigur al temperaturii și presiunii din oală cu ajutorul unui microprocesor performant
 • Semnal sonor la sfârșitul gătirii cu comutare automată în modul de menținere a temperaturii produsului finit
 • Oală din oțel inoxidabil, potrivită pentru până la 6 persoane
 • Cablu de alimentare detașabil

 Sisteme de siguranță incluse

Blocare de siguranță a capacului (pentru deschidere după terminarea gătirii, apăsați butonul albastru și rotiți capacul)
Sistem de siguranță pentru închiderea și deschiderea capacului (atâta timp cât există presiune în oală, sistemul de siguranță împiedică deschiderea capacului superior)
Senzor de siguranță pentru verificarea închiderii corecte a capacului superior (dacă capacul nu este complet închis, programul de gătire nu poate fi pornit)
Controlul presiunii interne (verificarea presiunii interne și, în funcție de aceasta, reglarea automată a intensității încălzirii)
Controlul temperaturii prin termostat automat (controlul temperaturii interne și, în funcție de aceasta, reglarea automată a intensității încălzirii)
Protecție la supraîncălzire (dacă temperatura depășește valoarea admisă, încălzirea este oprită automat)
Supapă de presiune de siguranță (dacă este depășită valoarea maximă admisă, aburul va fi eliberat în siguranță de supapa automată)
Capac metalic pentru supapă cu plutitor de siguranță (protecție împotriva lipirii nedorite a alimentelor în timpul gătirii)

Specificații tehnice

 • Volum: 6 litri
 • Consum de energie electrică: max. 1.500 W
 • Tensiune de alimentare: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz
 • Dimensiuni: 35 x 33 x 37 cm
 • Greutate: 6,6 kg

Părerea clienților

Niciun comentariu adăugat

Adaugă părere